neljapäev, 26. märts 2020

27. märts

Nüüd on aeg selle nädala kodutööd kokku võtta ja töötada ISESEISVALT. 

  • Loe raamatut ja täida tabel SIIN.  Raamatut saad ilusa ilmaga ka õues lugeda. Ära unusta, et maa peale veel ei ole mõistlik istuda. Kui sul tekib tunne, et tahaks luuletada, siis luuleta.  Näiteks kevadest, praegusest olukorrast vms  Ehk leiad põhjuse kasutada erandlikke sõnu ( jõudsime, leidsime, kärbsed, õudsed, moodsad, nõudsin, murdsin, kuldsed)  Jaga seda ka mulle. Miks mitte kaasata sellesse vanemad. Loomulikult arvesta sellega, et neil on enda tööülesanded ja on terve nädala sinuga hoolsalt õppinud. 
  • Tunne rõõmu Matetalgute leheküljel mängides. Mind väga huvitab, kui palju punkte oled kogunud.  Jaluta õues ja mõtle, kuidas saaks looduslike vahenditega korrutustabelit korrata. Korrutustabelit on vaja sul korrata nagu oled märganud. Pea meeles, et korrutamine on võrdsete liidetavate liitmine ( näit 4 x 9= 9 +9+9+9)
Nüüd ära unusta vaadata eKoolist inglise keel õppimist ja kehalise kasvatuse ülesandeid. 
  • Täna oma õpetajatest vanemaid suure kallistuse, heade sõnade või väikese sinilillekimbuga. Kirjuta üks ilus soov või tervitus  oma klassikaaslastele. Võid saata meilile, trükkida vestlustesse või helistada õpetajale, kes selle trükib. Üks võimalus on kirjutada eilsele kunstitööle, mille saadad fotona. 
Vaata hoolsalt üle, kas sul on kõik nädala tööd tehtud. Täna peaks olema aega nende lõpetamiseks. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar