esmaspäev, 16. märts 2020

17.märts

Panen järgmise päeva ülesanded eelmisel päeval üles, kuid soovitan ikka säilitada õppimise tavapärane rütm. Päeva esimeses pooles liigub mõte paremini. Tundub, et väikest segadust on põhjustanud see, et kui enne oli kodutöö pandud 17. märtsiks, siis tuli teha ära eelmisel päeval. Nüüd nii ei ole. Tulebki teha 17. märtsil. Võtame rahulikult! Eilne päev näitas, et asi toimib, muretsemiseks ei ole põhjust. Plaanin lastele ka helistada täna-homme. 
  • Koosta endale päevaplaan. Millal teed väikese vahetunni ja millal õpid. Kirjuta paberile. Kujunda lõbusalt. Nii tore oleks mul ka seda näha! ⏳
  • Eesti keel: Loe raamatut! Kirjuta vihikusse või paberile 5 jutustavat  lauset. Pealkiri vali ise. (kui kirjutad paberile, siis pane see ikka jälle kausta)
  • Eesti keel: Tv lk 42. Otsi abi Internetist või küsi vanematelt. Väga põnev teada saada, kes on saanud olümpiavõitjaks. 
  • Matemaatika: Teema: Rooma numbrid. Kui on tehtud juba eKooli kasutaja, siis saad õppida arvutis OPIQ keskonnas. Vaata üle eelnevalt materjal ja lahenda seal pakutud ülesanded. Lõpuks tee ära töö iseseisvalt. Saad teada, mida oskad ja mida pead harjutama. Ära muretse hinde pärast! Alles harjume ja harjutame. Kellel veel ei ole eKooli kasutatajat vaatavad üle õp lk 46, 47. tv lk 46, 47 (samad ülesanded, mis OPIQ keskkonna töös)
  • Tööõpetus: Ülesande jaoks on sul vaja mõõdulinti või pikemat joonlauda. Sul tuleb nüüd voltida paberist konn. Kui sa ei oska seda veel teha, siis saad abi sellest videost Konna voltimise õpetus. Alusta paberiga, mille üks külg on 7,5 cm ja teine 15 cm. Kui kodus värvilist paberit ei ole võid kasutada näiteks paberiks loetud ajakirja vms. Korralda oma konnale kaugushüppe võistlus. Pane konn stardijoonele ja tee vähemalt 7 hüpet. Mõõda kõigi hüpete pikkused ja märgi tulemused paberile üles. Ära unusta ka ühikut! Kas sentimeeter (cm) või meeter (m)? Kui sa tahad, voldi mitu konna või lase teistel pereliikmetel voltida igaühel omale parim hüppekonn ja tehke suur konnade kaugushüppe olümpia. Mõõtke kõik tulemused, tehke kindlaks võitja.  Võitjale mõtle ise auhind.Tore, kui jagad oma tulemust ka mulle! 
Nüüd on aeg minna õue. Tee näiteks ring ümber maja ja loe ära mitu sammu või hüpet tegid.Tee mõni foto, kui sul selline võimalus on. Kui ei ole, siis võid ju joonistada, mis nägid.
🐢🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🌞
ANNA TEADA, KAS TÖÖD OLI  SULLE VÄHE, PARASJAGU VÕI LIIGA PALJU. Saad näiteks kirjutada siia alla kommentaarina.

Tervitused Ravenilt

Raveni foto

Lenna foto

Lenna märtsikellukesed

Lenna lumikellukesed

Lenna foto
Maxi foto
Marko foto
Mialt
Mia õied
Mia loomad

Saara pildid
Konnad
Günter nägi inimeste hooletut suhtumist loodusesse ja ilu 
Eveli foto
Eveli foto

Triine-Liisi kellukad









3 kommentaari:

  1. Tööd oli liiga palju. Raven alustas kell 9 ja lõpetas õhtul kella 19 ajal. Vahepeal oli 1,5 tundi õuepausi. Laps vajab arvutis väga palju juhendamist, abi sisse logimistel ja info otsimisel.

    Anneliis
    Raveni ema

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud teavitamast! Kui märkate, et lapsel töödega nii kaua läheb, siis helistage ja teeme kokkulepped. Laps võib ka mulle otse helistada, annan nõu.

      Kustuta
  2. Aitähh! Muidu kõik hästi ja saime toimetatud :) Aga mure koht ongi selles, et endal ka samal ajal operatiivne töö tegemine kodukontorist ja vaja ka teist last juhendada (mõlemaid eriti just arvutikasutamise oskustes ja õppetöö organiseerimises). Eks me kõik vajame selle olukorraga natuke harjumist.

    Päikest ja püsime terved!
    Anneliis
    Raveni ema

    VastaKustuta