teisipäev, 17. märts 2020

18. märts

  • Seltskonnatants
  • eesti keel Loe raamatut! Leia eelmisel päeval kirjutatud lausetest tegusõnad ja jooni alla. Nüüd pane pealkirjaks Tegusõnad, kirjuta vähemalt 10 tegusõna mõeldes tänasele päevale (Mida teed või plaanid teha, mis sulle meeldib teha) 
  • loodusõpetus ja kunst Teema: Kaart. Võimalik õppida OPIQ keskkonnas või õpikus. TV lk 36, 37 Kui teed OPIQ keskkonnas, siis töövihikus ei pea tegema, kuid ül 5 võid sinna joonistada ja siis pildistada.(Ül 5: Joonista lihtne kaart, mille värvid pole tavalised. Kaardi võid joonistada näiteks Võrtsjärvest, mõnest saarest, oma kodupaigast või mõnest väljamõeldud kohast. Koosta kindlasti juurde legend. Palu pinginaabril (õel, vennal, emal, isal) kaardilt legendi järgi midagi üles leida). Tähtaeg 20. märts. Ootan fotot joonistatud kaardist või OPIQ keskkonna töö. 
  • muusika Püüa teha õpiku abil tv lk 38, õ lk 116, 117. OPIQ keskkonnas võid ka vaadata.  Kui keegi su perest teab seda laulu, siis laula, muidu loe ( seda laulu ma netiavarustest ei leidnud). Kuula ja tee kaasa liigutusi või leia kodustest vahendites rütmipillid (lusikad, pliiatsid, tops teradega vms): Me oleme pillimehed 
  • liiklus Õpi test nr 7
Soovitan iga päev korra harjutada Matetalgutes. Nädala lõpul teen kokkuvõtte seal tehtud töödest. 
Info võetud Tartu Ülikooli Liikumislabori Facebooki lehelt
Caroly lilleilu
Caroly looduses
Mia lõbusad hüppevalmis konnad
Caroly tervitab kõiki õnnelikult Eestimaal pinnalt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar